20 Farklı Mavi Saç Boyama Modeli

Fikir Mühendisi yazdı. 21 Mayıs 2020 | Güncelleme: 5 Haziran 2020 6.198 okunma

Hep aynı saç renklerinden sıkıldınız mı? Sarı, kahve, siyah tonları dışında biraz daha farklı ve bir o kadar da çılgın renkler mi görmek istiyorsunuz? O halde bu yazımız tam size göre. Mavi sever çılgın kızlar, işte sizler için derlediğimiz çok çeşitli tonlardaki ve şekillerdeki mavi saç renklendirme örnekleri..

Peki birbirinden farklı pembe saç boyama modellerine de göz atmaya ne dersiniz?

Tamam mavi severim ama o kadar da marjinal olamam diyorsanız, daha natürel mavi tonlarını her zaman kullandığınız saç rengi üzerine balyaj veya gölge olarak attırabilirsiniz.

Mavi sever az çılgın kızlar, daha farklı alternatifler yok mu diyorsanız sizin için yazımıza devam ediyoruz efenim :) Sadece uçlara çok farklı mavi tonlarını uygulatabilir, hem genel görüntüde normal renginizi korurken, uçlardaki farklılıkla değişimi yakalayabilirsiniz.

Yok efendim ben öyle uçlara, aralara renk atmakla uğraşamam, komple kafayı kırdım, tamamen mavi istiyorum diyorsanız, az çılgın hanımları burada uğurlayıp, sizin için yazımıza devam ediyoruz mavi tutkunları. İşte açıktan koyuya doğru çok farklı tonlarda tümü mavi olan saç renklendirme örnekleri..

Mavi olsun üç kuruş fazla olsun, hemi de farklı farklı maviler bir arada kardeşçe yaşasın derseniz, hiç bir masraftan kaçınmadık, buyurun sizin için de örneklerimiz mevcut :)

Son olarak sahneye, elalemi tınlamam, her renkten az az ortaya olsun, hiç birinin gönlü kırılmasın, en çılgını olsun diyenleri alalım.. Buyurun bakalım, morundan yeşiline, pembesine mavi ile harmanlanmış en farklı saç renklendirmeler..