En uygun fiyatlı sıfır arabalar ve özellikleri

  • Cahil Uzman yazdı.
  • 31 Ekim 2023
  • 13 okunma

Türkiye’de otomobil fiyatlarında son dönemlerde yaşanan hızlı artışlar sonrası Eylül ayında birçok otomotiv firması, Ağustos ayında belirlediği fiyat listesinde güncelleme yapmadı ve fiyatları sabit tuttu. Ardından Ekim ayı ile birlikte birçok marka, bu kez de peş peşe indirim kampanyalarını açıklamaya başladı. Peki hangi sıfır modellerde indirim var?

Otomobil tutkunlarına, sıfır model otomobil sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Ekim ayı dahilinde birçok otomobil modelinde markalar indirimlerini ve özel kredi fırsatlarını duyurdu. Peş peşe gelen kampanyalarda markalar arasındaki indirim yarışı sonrası, ortaya dikkat çeken kampanyalar çıktı. İşte otomobil modellerinde sunulan indirim kampanyaları ve detaylar…

FİAT FİORİNO

FİAT FİORİNO

Fiat, Fiorino modelinde dikkat çeken bir indirim kampanyası duyurdu. Söz konusu kampanyada Fiorino 537.900 TL yerine 522.900 TL fiyatla, 15.000 TL’lik indirimle satışa sunuluyor. Ayrıca bu modelde marka, 200.000 TL’ye kadar özel kredi desteği de sağlıyor.

TOYOTA COROLLA

TOYOTA COROLLA

Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Toyota, Corolla Sedan modelinde etkileyici bir indirim kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında Toyota Corolla Sedan modelinde 1.002.800 TL’den başlayan fiyatlar sunulurken, 12 ay vadeli ve %0 faizli özel kredi fırsatı da sunuluyor.

HYUNDAİ TUCSON VE BAYON

HYUNDAİ TUCSON VE BAYON

Hyundai, C-SUV segmentinin öne çıkan modellerinden Tucson için Comfort versiyonunda, 1.370.00 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Ayrıca B-SUV segmentinin en önde gelen modellerinden biri olan Bayon ise Elite versiyonunda 60.000 TL’ye varan indirim olanağı ile satışa sunuluyor. Geçtiğimiz aylarda satışa çıkarılan Kona ve Yeni Elantre modellerinde ise 200.000 TL, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile kredi fırsatı da devam ediyor.

Söz konusu kampanyalar, 3 Kasım 2023 tarihinde sona erecek.