Hyundai Kasım kampanyası! i20'de yüzde 0 faiz, 785.000 TL başlangıç fiyatı

  • Cahil Uzman yazdı.
  • 3 Kasım 2023
  • 48 okunma

Sıfır otomobil fiyatları geçtiğimiz dönemlerde hızla yükselişe geçti. Döviz kuru ve enflasyon nedeniyle hızla yükselen otomobil fiyatları, yaz aylarında markaların peş peşe uyguladığı zamlar sonrası beklenmedik seviyelere yükseldi. Daha sonra Eylül ayında fiyat artışları durmaya başlarken, Ekim ayında ise indirimler gelmeye başladı.Otomobil piyasasında oluşan durgunluk genel olarak fiyatlara indirimlerle yansırken, bir kampanya haberi de Hyundai’den geldi.

Ekim ayında markaların duyurmaya başladığı fiyat listelerinde indirimler dikkatleri çekerken, Kasım ayı itibariyle de otomobil markaları güncel fiyat listelerini duyurmaya başladı. Bu süreçte bir ok marka kampanyalarını müşterilerine duyururken, dikkat çeken kampanyalar da gündeme geldi. Söz konusu kampanya gelişmelerinden birine de Hyundai imzasını attı. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Hyundai, Kasım ayı güncel fiyat listesi ile birlikte i29 modelinde cazip kampanyasını da duyurdu. Peki Hyundai i20 kampanyasında neler var? İşte detaylar…

HYUNDAİ i20 KAMPANYASI

Hyundai, sıfır model otomobil almak isteyen ve bunun için uygun fiyat koşulları arayan müşterilerine yönelik, i20 modelinde Kasım ayı kampanyasını paylaştı. Bu kapsamda Hyundai, 785.000 TL’den başlayan fiyatlar, 125.000 TL için 12 ay vede ve yüzde 0 faiz kampanyasını duyurdu. Hyundai, i20 modelinde sunduğu kampanya ile otomobil piyasasında rekabeti artıracak gibi görünüyor.

KENDİ SEGMENTİNDE REKABETÇİ KAMPANYA

Kasım ayına özel olarak sunulan Hyundai i20 kampanyasında, modelin başlangıç fiyatı 785.000 TL olarak belirlendi. Hyundai i20, söz konusu başlangıç fiyatı ile segmentinde bulunan diğer araçlara göre oldukça cazip bir fiyat aralığı sunuyor. Öte yandan bu model için sunulan 125.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz imkanı da araç sahibi olmak isteyenlere uygun bir ödeme koşulu sağlıyor.

Otomobil sektöründe uzman isimler, Hyundai tarafından sunulan bu kampanyanın, markanın pazardaki rekabeti artırabileceğini ifade ediyor.

İlgili Yazılar