Emekliler dikkat! 5100, 5950, 7650, 8500 TL hesaplara yatırılacak...

  • Cahil Uzman yazdı.
  • 31 Ekim 2023
  • 19 okunma

Bir süredir devam eden zorlu ekonomik şartlar sebebi ile günden güne daha fazla köşeye sıkışan emekliler, yeni dönem maaş artışları açıklanana kadar bütçelerini toparlayabilmenin yollarını araştırmaya başladı. Bu noktada özellikle bankaların karşılıksız ödeme hizmetlerini yakın takip altına alan emeklilere, son olarak ING Bank’tan cazip teklifler geldi.

Alışveriş, eğitim, sağlık, evlilik, taşıt, konut ve daha pek çok kategori altında milyonlarca kişinin bütçesini ferahlatacak kampanyalar düzenleyen ING Bank, son olarak emekliler için yapmış olduğu duyuru ile gündeme geldi. Ekim ayının başında açıklamış olduğu emekli ek ödeme hizmetlerinin son olarak bugün geçerli olacağını hatırlatan ING Bank, ödemelerden yararlanmak isteyenler için detayları paylaştı.

SGK MAAŞINA GÖRE KARŞILIKSIZ ÖDEME

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan maaş ödemesi alan emekliler ve diğer hak sahipleri için promosyon hizmeti sunmaya devam eden ING Bank, maaş hesabını taşıyıp 3 yıl bankada kalma sözü verenler için güncel tutarlarını açıkladı. Banka; en alt seviyeden maaş alanlara 5 bin 100 TL, 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara 5 bin 950 TL, 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alanlara 7 bin 650 TL ve 10 bin TL’nin üzerinde maaş alanlara 8 bin 500 TL tutarında karşılıksız ödeme yapacağını bildirdi.

TALİMAT VERMENİZ YETERLİ

Emeklilere maaş hesaplarını taşımaları karşılığında en az 5 bin 100 en fazla ise 8 bin 500 TL tutarında promosyon ödemesi yapacağını belirten ING Bank, ayrıca bir ek ödeme hizmetinin daha bulunduğunu ifade etti. Söz konusu ek ödeme hizmetine göre promosyon ödemesi alan emekliler fatura ödeme talimatı vermeleri halinde bankadan bir ödeme daha alabilecekler. Her bir talimat karşılığında 1.000 TL’lik ödeme yapacağını belirten banka, toplam destek tutarının ise 4 bin TL’yi bulacağını bildirdi.

İlgili Yazılar