Emekliler dikkat! Günlük 26 TL'ye 10 bin TL'lik destek alacaksınız

  • Cahil Uzman yazdı.
  • 3 Kasım 2023
  • 40 okunma

Pahalılaşan hayat şartları çalışan- çalışmayan herkesi derinden etkilemeye devam ederken bu süreçte ağır hasarlar alan gruplardan biri de emekliler oldu. Çalışma hayatları sonlandıktan sonra yaşlılık dönemlerinin keyfini sürmeyi hayal eden emekliler, ellerine geçen aylıkları sebebi ile adeta köşeye sıkıştı. Son olarak nisan ayında 7 bin 500 TL’ye yükseltilmiş olan taban aylıklarının aylardır düzenlenmemiş olmasından şikayet eden emekliler, ara zam alamadıkları için de ek arayışların içerisine girmek durumunda kaldı.

Şimdilerde Cumhuriyet ikramiyesi ödemelerinin yapılmasını dört gözle bekleyen emeklilerin destek arayışları hız kazanırken yüzleri güldüren önemli açıklama bankacılık sektöründen geldi. Sektörün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Denizbank, yalnızca emeklileri ilgilendiren yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyanın başvurulara açılmış olduğunu belirten özel banka, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN EMEKLİLERE DEV DESTEK

Akaryakıttan markete kadar pek çok farklı kategori altında avantajlı kart kampanyaları düzenleyen özel banka Denizbank, son olarak kasım ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Müşterileri ve potansiyel müşterileri için yeni fırsatlarını peş peşe sıralayan banka, bu süreçte desteğe en çok ihtiyaç duyan emeklileri de pas geçmedi. SSK, Bağ- KUR, Emekli Sandığı, EYT demeden tüm emeklilerin yararlanabilecekleri bir kredi kampanyası düzenlediğini belirten banka, ürününün detaylarını paylaştı.

Kasım ayı emekli kredisini resmi internet sitesi üzerinden paylaşan Denizbank, söz konusu ürünün üst limitini 250 bin TL, azami vade sayısını ise 36 ay olarak duyurdu. Banka, ürün kapsamında uygulanacak olan başlangıç faizini ise yüzde 4,18 olarak açıkladı.

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Denizbank’ın emekli kredisinden 10 bin TL’lik destek almak isteyen müşteriler, yüzde 4,69 faiz ve 24 ay vade karşılığında aylık olarak 803,95 TL tutarında taksit ödemesi yapmak durumunda kalacaklar.

İlgili Yazılar