Kasım 2023 emekli promosyonları güncellendi! Tam 12500 TL…

  • Cahil Uzman yazdı.
  • 2 Kasım 2023
  • 58 okunma

Son dönemlerde geçim dertleri giderek büyüyen milyonlarca emekli, gözlerini karşılıksız ödeme hizmetlerine çevirdi. Ek zam beklerken Cumhuriyet ikramiyesi alacaklarını öğrenen emeklilere 5 bin TL’lik ödemenin 15 Kasım tarihine kadar yapılacak olduğu duyurulurken bankalardan da yüzleri güldürecek haberler geldi.

Ocak 2024 zammına kadar karşılıksız olarak nakit desteği alabilecekleri noktalara yoğunlaşan emekliler, özellikle bankaların maaş hesabını taşıyan emeklilere sundukları promosyon fırsatlarını yakın takip altına aldı. Uzunca bir süre boyunca sabit olarak ödenen promosyon tutarları, son olarak kasım ayına girilmesi ile birlikte olay yarattı. Banka yönetimleri, Kasım 2023 dönemi boyunca geçerli olacak olan ek ödeme tutarlarını açıkladı.

EN YÜKSEK ÖDEME ING BANK’TA

Kasım ayı emekli promosyonu tutarlarının sıklık ile sorgulandığı şu günlerde duyurusu ile öne çıkan bankalardan biri de ING Bank oldu. Ekim ayında da rekor bir ödemeye imza atan özel banka, söz konusu promosyon kampanyasının yeni ayda da devam edeceğini bildirdi.

ING Bank’tan edinilen resmi bilgilere göre maaş hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyan tüm emeklilere en az 5 bin 100, en fazla 8 bin 500 TL tutarında ödeme yapılacak. Promosyon ödemesi alanların fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda ise ek ödeme hizmeti söz konusu olacak. Orada da talimat başına bin TL, toplamda 4 bin TL tutarına ödeme yapılacak. Böylelikle ING Bank bir emekliye maaş hesabını taşıması karşılığında 12 bin 500 TL’ye kadar karşılıksız ödeme hizmeti sunmuş olacak.

KASIM AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYALARI

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank, kasım ayında da emeklilere azami olarak 5 bin TL’lik promosyon ödemesi yapacak. Garanti BBVA ve Türkiye İş Bankası 7 bin 500 TL, QNB Finansbank 8 bin TL, Akbank 10 bin TL+ 2 bin TL chip para hediyesi tanımlayacak.

İlgili Yazılar