Van Gölü Ekspresi 2023 Bilet Fiyatı Ne Kadar? Nasıl Alınır?

  • Cahil Uzman yazdı.
  • 2 Kasım 2023
  • 42 okunma

Türkiye’de son yıllarda Doğu Ekspresi büyük bir patlama yaşadı. Türkiye’nin her yerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden insanlar, Doğu Ekspresi ile seyahat etme amacıyla buraya akın etmeye başladı. Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun bir talebin oluşmasıyla yaşanan yolcu patlaması sonrasında bilet bulmak da hayli zor bir hale geldi. Son dönemlerin gözdesi haline gelen Van Gölü Ekspresi de bu aşamada yoğun talep görmeye başladı. Peki Van Gölü Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?

Van Gölü Ekspresi, Ankara - Tatvan arası güzergahta yolculuk imkanı sunuyor. TCDD Taşımacılık tarafından bu güzergahta, haftada 2 gün işleyen pulman, örtülü kuşetli, yataklı ve yemekli vagonlardan oluşan Van Gölü Ekspresi, seyahat boyunca manzara ve doğal güzellikler ile yolcuları adeta büyülüyor. Birçok bölgeden yoğun yolcu talebi gören Van Gölü Ekspresi bilet fiyatları ne kadar, biletler nasıl alınır? İşte detaylar…

VAN GÖLÜ EKSPRESİ HANGİ İLLERDEN GEÇİYOR?

Van Gölü Ekspresi, toplamda 8 vagon ve 320 yolcu kapasitesine sahip. Doğa ile iç içe seyahat imkanı sağlayan bu ekspres, Ankara - Tatvan arasında sefer düzenliyor. Söz konusu güzergahta sırasıyla Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş illerinin ardından Bitlis’in Tatvan ilçesi bulunuyor. Peki Van Gölü Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?

VAN GÖLÜ EKSPRESİ BİLETİ NASIL ALINIR?

VAN GÖLÜ EKSPRESİ BİLETİ

Van Gölü Ekspresi 2023 güncel fiyatları belirlenmiş durumda. İsteyen vatandaşlar TCDD’nin e-Bilet Sistemi üzerinden online olarak biletini alabilir. Ayrıca isteyenler Bilet Satış Noktaları’ndan, Sirkeci Garı’ndan, TCDD e-Bilet mobil uygulamasından biletlerini alabilir. Ayrıca isteyenler 444 82 33 numaralı Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da bilet alabilir.

VAN GÖLÜ EKSPRESİ BİLET FİYATLARI

Van Gölü Ekspresi 2023 güncel fiyatları ise şöyle:

  • Pulman Kişi Başı - 197 TL
  • Örtülü Kuşetli Kişi Başı - 347 TL
  • Çift Kişilik Yataklı Kişi Başı - 748 TL
  • Yataklı Tek Kişi (İki kişilik oda tek kişi için kapatılıyor) - 1.496 TL

İlgili Yazılar