2021 Yılında Dünyayı Neler Bekliyor? - Uzman Astrolog Görüşleri

  • Fikir Mühendisi yazdı.
  • 19 Şubat 2021
  • 525 okunma

Gizem ve merak içinde yaşamak, bazen kişileri bu yönde hep bazı araştırmalara iter. Aslında haklısınız geride bıraktığımız 2020 senesi öylesine tuhaf bir yıldı ki, yeryüzünde yaşanan gelişmeler hiç belki yaşantımızda bu denli hissedilmemişti. Bir zamanlar olayları uzaktan haberler kanalıyla izleyen pek çok insan bile dünya küçüldükçe hemen hemen her şeyin farkında olarak gelişmelere tanık oluyor ve bizzat yaşıyor. Zor bir sene miydi, evet. Fakat yeni senenin daha zor ya da daha kolay mı geçeceği aynı şekilde kafamızda yeni soru işaretleri bırakmakta. Bugün astrolojik açıdan gökyüzü haritasını incelemiş uzmanların açıkladıkları 2021 yılı görüşlerini sayfamıza taşıyacağız. Tek bir uzman görüşüne başvurmayıp onun yerine bir derleme yaparak, karşılaştırma yapma fırsatını da sizlere sunmak istiyoruz.

Öyleyse çayınızı, ya da kahvenizi alın. 2021 yılında Dünyayı neler bekliyor? Uzman Astrolog görüşleri bu konuda ne diyor? Hep beraber bir göz atalım.

Günümüz Astrologlarının 2021 Yorumları

Uzman Astrolog Aygül Aydın

Uzman Astrolog Aygül Aydın, 2021 senesi için geçtiğimiz yıllarda etkisini gösteren Covid-19 virüsüne ait salgına dair bir yorum getirmiş. Salgın boyutunun ciddi anlamda önüne geçilebileceği, yeni bir salgının ortaya çıkmayacağını dile getirmiş. Dünya siyasetine yön verecek güçlü bir kadınını ortaya çıkacağından da söz ediyor. Politik konularda ekonomik gelişmelere endeksli şekilde ciddi ittifaklar gerçekleşebilir bu yılda. Uzayla ilgili araştırmaların fazla konuşulacağı bir yıl olarak UFO’ların varlığına ilişkin gök cisimlerin tespiti ve konuşulması da ön görülen görüşler içerisinde. Sosyal konular, birçok toplumda görülebilecek halk hareketleri de bu yılın olası gündemine taşınabilir. Volkanik patlamaların artabileceği bir yıl olarak 2021’de ayrıca teknolojik veri savaşları, siber güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Uzman Astrolog Hande Kazanova

Uzman Astrolog Hande Kazanova ise 2021 senesi için, Dünya üzerinde yer alan azınlık toplumların bu yılda öne çıkacağı ve hak arama mücadelelerin artacağı bir yıl olacağı görüşünde. Hava elementini temsil eden Kova burcunun mistik, özgür ve düşünce esaslı yapısının insanlar üzerinde etkisinin artacağı, manevi sorunların giderilmesi yönünde birlik, beraberliğin güç kazanacağı yönünde görüşleri hakim. Seçici bir kitlenin uyanışı, neden-sonuç bağının daha net şekilde ortaya konduğu bir yıl olabilir diyor Hande Kazanova. 15 Haziran ve 24 Aralık  tarihlerini de dikkat çekerek, dünya üzerinde herkesi etkileyebilecek ciddi olaylara hazır olmak gerektiği yönünde de  kişilere uyarılarda bulunuyor. Corona virüsü etkilerinin yaz dönemi gibi baskılanması söz konusu olabilir. ABD senatosunda gerçekleşmiş olayın etkilerini, tahminlerinde doğru bilen Hande Kazanova, bu senenin bilgi çağı olacağını, elinde verilere sahip olanın güce de sahip olacağı şeklinde görüşleri var.

Burçlar ve genel özellikleri hakkındaki yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz..

Uzman Astrolog Dinçer Güner

Uzman Astrolog Dinçer Güner ise, 2021 senesinin kuraklık, kıtlık ve beslenme yönünde sorunların artabileceğini, laboratuvarlarda suni gıdaların üretimi ve kullanımının artması gibi durumların baş gösterebileceğini belirtmiştir. Yapay robotların, hayatla etkileşime geçildiği, yapay zeka ögelerinin yer yer gündem konusu olabileceği bir yılın da olabileceğini ön görüyor. Dinçer Güner, aynı zamanda, kodlamanın, Dünya üzerinde önemli bir bilgi sayılabileceği bir düzene doğru ilerlemekte olduğumuzu da sözlerine ekliyor. Irk, dil, din ve cinsel yönelime dair ötekileştirmelerin tükeneceği bir döneme geçildiğini de anlatıyor. Hatta bu değişim rüzgarlarının bir devrim sonucu hayatlara yansıyacağı yönünde görüşleri var. Uzay teknolojisinde şimdiye dek gerçekleşmemiş, ciddi hamlelerin bu yılda gerçekleşmesi bekleniyor. Keşif çalışmalarının seyahat düşüncesine ulaşabileceği ciddi yatırımlara girişmenin mümkün olabileceğini de sözleriyle dile getirmekte. Bu yılda Avrupa Birliği’nde bir çözülmenin yaşanabilme ve dağılma olması da Dinçer’in görüşleri arasında.

Uzman Astrolog Nuray Sayarı

Uzman Astrolog Nuray Sayarı ise 2021 senesi için şu şekilde görüşler ortaya koymuştur. Avrupa Birliği ile müzakerelerin artması ve politik bazı yakınlaşma süreçleri gerçekleşebilir. Dünya üzerinde öne çıkmış bazı liderlerle ilgili çok farklı yeni bilgilerin ortaya çıkması da söz konusu olabilir. 2021 yılının toplumsal hareketliliğinin de artabileceği görüşünde olan Sayarı, sivil toplum kuruluşlarının yükselişine de işaret etmektedir. Bilgi çağının varlığıyla birlikte eğitim anlamında birçok ülkede geniş çaplı çalışmaların gerçekleşeceğini de sözlerine ekliyor. Bu yılın bir arınma dönemi oluşu, gizli kalmış gerçeklerin ortaya çıkacağı bir yıl olacağını da ayrıca belirtiyor. 2021 yılı için ülkemizde bir seçim öngörmüyor. Facebook, Twitter gibi etkin bir platforma sahip bir sosyal uygulamanın oluşacağı, hızlı bilgi akışının sağlanacağı bir iletişim ortamı da görüşleri arasında yer almaktadır.

Ünlü Astrolog Uygur Gür

Ünlü Astrolog Uygur Gür ise, teknolojinin hayatımıza 2021’de daha fazla yerleşeceğini, çipler, robotların olduğu bir hayata hazır olmamız yönünde uyarılarda bulunuyor. Birçok toplumda özgürlük çığlıklarının geniş yankı bulacağı, hükümet ve yönetim değişiklikleri olabileceği yönünde görüşleri de mevcut. 2020 senesinde başlayan dünyadaki ekonomi piyasalarındaki çöküşün 2021 yılında da devam edeceği yönünde fikir belirtiyor. Gür, aynı zamanda Euro para birimindeki istikrarsızlık nedeniyle Avrupa Birliği’nde kutuplaşmaların çözülmelerin gerçekleşebileceğini de sözlerine ekliyor. Ayrıca kripto paralara eğilimin bu sene artacağı görüşünde. Ülkemiz içinse 2023 yılına dek bu ekonomik gidişatın zorlayıcı olacağını da belirtiyor. Tarım arazilerinin değer kazanacağı, su kıtlıklarının artacağı, doğal afetlerin özellikle tsunami ve deprem etkileriyle görülebileceğini de 2021 yılı tahminleri arasına ekliyor.

Gezegenlerin astrolojideki sembolleri hakkındaki yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ünlü Astrolog Yeşim Mutlu

Ünlü Astrolog Yeşim Mutlu ise, 2021 yılında yüksek farkındalığa sahip bir enerjinin insanlık üzerinde egemen olacağı şeklinde bir görüşe sahip. Bilgi, üretim ve yaratıcılık anlamında yapılan çalışmaların destek bulacağı, fikirler dönemine giriş yaptığımızı da sözlerine eklemiş. Geleneksel yapılardan sıyrılıp, özgün, dinamik kişiliklerin benimseneceği ve genç politikacıların ve yöneticilerin öne çıkacağı bir yıl olacağı şeklinde yorum yapmaktadır. İnsan bedenine uyarlanabilecek teknolojik araçlar yönünde çalışmalar hızlanarak, günlük yaşamı kolaylaştırma yönünde çalışmalar başlatılacak. Amerika’da başlayacak bir ekonomik kriz, domino etkisiyle birçok ülkeyi vurabilir. Askeri bazı olaylar ve diploması sorunları ortaya çıkabilir. Ayrıca Yeşim Mutlu, ülkemizde 2021 yılında da uzaktan eğitim modelinin devam edeceği şeklinde görüş bildirmiş. Covid-19 gibi bir hastalık baskılanmış olsa da dünya üzerinde farklı bölgelerde bu sene görülebilecek yeni bir salgının da varlığına dikkat çekmektedir.

Baba Vanga ve Nostradamus 2021 Senesi Kehanetleri

Baba Vanga ve Nostradamus 2021 Senesi Kehanetleri

Ünü çok eskilerden bu yana tartışmasız olan ve doğru gerçekleşmiş kehanetleriyle bilinen, görme özürlü bir Bulgar kahin olan Baba Vanga ve Nostradamus’un söylemlerine de sayfamızda yer verdik. İşte onlardan bazıları..

Baba Vanga (1911-1996): Mistik ve psişik güçleri olduğu belirtilen Baba Vanga, 2021 senesi için dünya yörüngesi üzerinde bir hareketliliğin kayma oluşturabileceği yönünde fikir öne sürmüştür. Ayrıca yeni enerji kaynaklarının bulunması yönündeki bazı arayışların gerçekleşebileceğini de sözlerine eklemişti.

Nostradamus (1503-1566): Kendi öleceği zamanı da doğru tahmin eden kahin Astrolog Nostradamus, Güney Asya ve Türkiye’yi işaret ederek 2021 yılına dair bir deprem uyarısı vermektedir. Ege ve Karadeniz dolaylarında bir çatışmayı da işaret eden Nostradamus, uzay yörüngesinden kopan bir meteorun Rusya üzerine düşeceğini de sözlerine eklemişti. Amerika’da önemli bir ekonomik çöküşün gerçekleşeceği ve önemli bir dünya siyasetçisinin bir suikaste kurban gideceğini de ayrıca 2021 yılı kehanetlerinde öne sürmüştür.

Sıkça Sorulan Sorular

Yeni bir döneme geçildiğinin işareti sayılan 2021 yılına dair yerli ve yabancı pek çok astroloğun ortak görüşü, eski kalıplaşmış düşünce sisteminin yıkılacağı, özgürlük, bilim ve yaratıcılığın önem kazanacağı bir döneme girdiğimiz şeklindedir. Ekonomik sorunların devam edeceği, bilginin altın değerinde olacağı, teknolojinin hayata daha fazla yayılacağı bir sene tahmin edilmektedir.

İlgili Yazılar