Setcard Bakiye Sorgulama, Öğrenme, Yükleme

  • Tugba yazdı.
  • 21 Mart 2023
  • 472 okunma

Setcard bakiye sorgulama, öğrenme, yükleme işlemlerini internet üzerinden takip edebilirsiniz. Setcard, firmalara özel bir üründür. Firmalar çalışanlarının aylık yemek haklarını, Setcard üzerinden yatırabilir. Bu kartın kullanımı hem çalışanlara hem de firma sahiplerine avantaj sağlar. Setcard bakiye sorgulama, öğrenme, yükleme işlemlerinin online olarak yapılması sayesinde çalışanlar, kullanım haklarından kolayca haberdar olabilir.

Setcard, kullanım alanı son derece geniş olan bir üründür. Çeşitli restoranlar, kafeler ve marketlerde bu kartı kullanma şansınız vardır. Şirketler, bu kart sayesinde hem vergi hem de prim avantajı elde edebilir. Yemek maliyetlerini düşüren bir sisteme sahip olan Setcard ile çalışanlar da daha fazla yemek alternatifine ulaşır. Sınırlı bir menü yerine farklı restoranlarda bir şeyler yiyebilme şansı da elde eden çalışanlar, dilerse yemek haklarını alışveriş olarak da kullanabilir.

Setcard, Türkiye'nin tüm şehirlerinde kullanılabilir. Geçerli olduğu firma sayısı ise 40 binin üzerindedir. Setcard mobil uygulaması üzerinden fiziksel kart olmadan kullanım sağlanabilir. Bu sayede fiziksel kart maliyetleri de ortadan kalkmış olur.

Setcard Nedir?

Setcard Nedir?

Setcard, modern bir yemek kartı olarak tanımlanabilir. Setcard, 2001 yılında kurularak hizmet vermeye başlayan bir firmadır. Firma zamanla hızlı bir şekilde büyüyerek müşterilerinin ihtiyaçlarını kolaylaştırmaktadır. Aynı zamanda teknolojinin sunduğu olanaklara göre de Setcard kullanımında her geçen gün yenilikler ortaya çıkmaktadır. 2005 yılında akıllı kart teknolojisini kullanmaya başlayan Setcard, doğru yatırımlarla hızlı bir büyüme gerçekleştirmiştir.

Setcard, 2007 yılında 13 bin üyeye ulaşmış ve 2008 yılında %30 oranında kart kullanımında artış sağlamıştır. 2015 yılına gelindiğinde Setcard, mobil ödeme sistemine geçmiştir. Böylece mobil ödeme ile fiziksel kart kullanma zorunluluğu ortadan kalkmış ve akıllı telefonlar üzerinden ödeme yapılması mümkün hale gelmiştir. 2016 yılında ise fiziksel kart ile temassız ödeme yapma olanağı ortaya çıkmıştır.

2021 yılında Setcard'ın online alışveriş sitelerinde kullanımı mümkün hale gelmiştir. Tüm bu avantajlar sayesinde Setcard kullanmanın çalışanlar ve firma sahipleri için getirisinin çok fazla olduğu söylenebilir. Çalışanların sadece yemek yeme ihtiyaçlarını değil alışveriş ihtiyaçlarını da karşılayan bu kart sayesinde işverenler de ciddi bir fayda elde eder. Setcard'ın ayrıcalıklı fiyat seçenekleri ile vergi ödemelerinde tasarruf sağlanabilir. Restoran, kafe ve market sahipleri de para alışverişi olmaması sayesinde Setcard'ın ayrıcalıklarının keyfini çıkarabilir.

Setcard Nasıl Kullanılır?

Setcard Nasıl Kullanılır?

Setcard kullanımı için mobil uygulamanın akıllı telefona yüklenmesi gerekir. Mobil uygulamayı yükledikten sonra tüm işlemleri uygulama üzerinden yapabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden aşağıda bahsi geçen işlemleri yapabilirsiniz.

Bakiye Takibi

Bakiye takibi, Setcard mobil uygulama üzerinden kolayca yapılabilir. Yükleme için Android işletim sistemine sahip telefonlar için Play Store kullanılır. IOS işletim sistemine sahip olanlar içinse App Store kullanılır. Uygulamayı yükledikten sonra üye girişi yapmanız gerekir. Eğer üyeliğiniz yoksa "Kayıt Ol" kısmından üyelik işlemini yapmalısınız. Bu kısımda sizden şu bilgiler istenir:

  • Ad ve soyad
  • Mail adresi
  • Telefon numarası
  • Şifre

2023/03/post-1679070329-2853-setcard-uyelik.webp

Sisteme kayıt olduktan sonra şifreniz ve pin şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ana ekranda kullanılabilir bakiyeniz yer alır. Kullanılabilir bakiyenin altında ise işlem geçmişiniz yer alır. Aynı zamanda üye listesi ve online alışveriş sekmesine de aynı kısımdan ulaşabilirsiniz.

Menüde yer alan "Kartlarım" kısmından mevcut kartlarınızı görebilir ve kart ekleme işlemi yapabilirsiniz. "Nerede" kısmından size en yakın kullanım noktalarını görebilirsiniz. Kampanya ve duyuruları da mobil uygulama üzerinden takip etme şansınız vardır. Setcard bakiye sorgulama, öğrenme, yükleme işlemlerinin tamamı mobil uygulama üzerinden yapılabilir.

Şifre girmeden setcard.com.tr adresinde "Online İşlemler" kısmından "Bakiye Sorgulama" yazan alana tıklayarak da sorgulama yapabilirsiniz.

2023/03/post-1679070312-7387-setcard-1.webp

İlk olarak "Online İşlemler" yazan yere tıklayın. Ardından "Bakiye Sorgulama" seçeneğine tıklayın.

2023/03/post-1679070313-0314-setcard-22.webp

Burada kart numaranızı ve güvenlik kodunu girerek sorgulama yapabilirsiniz.

2023/03/post-1679070312-0387-setcard-3.webp

Kullanım Noktaları

Kullanım noktalarını mobil uygulama üzerinden öğrenebilirsiniz. Mobil uygulama sayesinde kendinize en yakın kullanım alanını bulabilir, yemek yiyebilirsiniz. Bunun yanı sıra alışveriş yapmak için de "Kullanım Noktaları" kısmından sorgulama yapabilirsiniz.

Mobil Uygulama Üzerinden Ödeme

Mobil uygulama üzerinden ödeme yapmak için ana ekranda yer alan karekod sembolünü kullanmalısınız. Karekoda tıklayarak kartınızı seçmeli ardından ödeme işlemini gerçekleştirmelisiniz. Ödemelerinizi yalnızca mevcut bakiyeniz üzerinden yapabilirsiniz.

Kimler Setcard Kullanabilir?

Kimler Setcard Kullanabilir?

Setcard kullanımı için çalıştığınız firmanın Setcard ile anlaşması olması gerekir. Yani firmanız yemek ödemelerini Setcard aracılığıyla yapmalıdır. Bu sayede siz de yemek ödemelerinizi Setcard aracılığıyla yapabilirsiniz. Setcard'ı kullanmak, size öğle yemeği çeşitliliği sağlar. İstediğiniz yemekleri tüketebilmek için Setcard'ın geniş restoran, kafe ve pastane seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Setcard Nerelerde Kullanılır?

Setcard kullanım alanı oldukça geniştir. Bu sayede çok fazla mesafe kat etmeden yemek yemeyi planladığınız ya da alışveriş yapmak istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Kartın online alışverişlerinde de kullanılması avantajlarını artıran bir özelliktir. Henüz az sayıda sitede Setcard ile online alışveriş yapmanız mümkün olsa da ilerleyen dönemde muhtemelen daha fazla sayıda siteden alışveriş yapma fırsatı elde edebilirsiniz. Şu anda Setcard'ın kullanımının mümkün olduğu online alışveriş siteleri şunlardır:

  • Beyorganik
  • Güzel Ada Gıda
  • Hasat Sepeti
  • Peynirci Baba
  • Köfteci Yusuf
  • Mopaş
  • Organik Gurme

Setcard İle Neler Yapılabilir?

Setcard ile yapılabilecek olanlar arasında ilk başta yemek yemek vardır. İş yerinizin yemek yemek için ayırdığı vakitlerde Setcard kullanarak yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Yemek saatlerinde ödemeyi farklı bir yöntemle yapmayı düşünüyorsanız Setcard'ı alışveriş maksadıyla kullanabilirsiniz. "Kullanım Noktaları" kısmından size en yakın harcama yerlerine ulaşabilirsiniz.

Setcard'ın Kart Çeşitleri Nelerdir?

Sercard kart çeşitleri arasında farklı seçenekler vardır. Firma, sadece yemek kartı değil farklı kartlar da üretir. Setcard Tedarik, Kanmpüs Kart, Akaryakıt ve Temsil Ağırlama Kartı gibi seçenekler arasından şirketiniz için uygun olanı tercih edebilirsiniz. Setcard kapsamında üretilen diğer kartlar şunlardır:

Turnike Geçiş Sistemleri

Turnike geçiş sistemleri de üreten Setcard, iş yerlerine farklı bir açıdan daha kolaylık sağlar. Turnikelerde kullanılan akıllı kart teknolojileri sayesinde çalışanların giriş-çıkış takibi kolaylaşır. Böylece maaşların hesaplanması, izin takibi daha kolay hale gelir.

Sosyal Yardım Kartı

Sosyal yardım kartı, insanların insan onuruna yakışacak bir şekilde yardım almasını sağlar. Vakıflar, belediyeler ve çeşitli dernekler; Setcard'ın bu avantajından yararlanabilir. Böylece operasyon sürecindeki iş yükü azalır. Aynı zamanda yardım alanların maddi tutarlar üzerinde istediği gibi tasarrufta bulunması sağlanır.

Setcard Gift

Setcard Gift, kurumların çalışanlarına hediye vermesini kolaylaştıran bir uygulamadır. Yılbaşı ve bayram gibi özel zamanlarda çalışanlarınıza Setcard Gift ile hediye verebilirsiniz. Setcard Gift, birçok alışveriş noktasında kullanılabilir.

Setcard Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Setcard kullanmanın avantajları arasında ilk sırada vergi sayılabilir. Firmalar Setcard kullanımı sayesinde daha az vergi tutarları ile karşılaşır. Setcard'ın hizmet çeşitliliğinin fazla olması da firmalar için önemli bir avantajdır. Çalışanlar ise kartı hem yemek yeme hem de alışveriş için kullanma ayrıcalığını elde eder.

Çalışanlar için en avantajlı tarafı kartla ilgili işlemlerin mobil uygulama üzerinden yapılmasıdır. Mobil uygulama üzerinden bakiye sorgulama yapabilir ve kullanımlarınızı nasıl şekilendireceğinize karar verebilirsiniz. Konum bilgisini açarak en yakın güzergahta yer alan işletmeleri görme şansınız olur. Setcard bakiye sorgulama, öğrenme, yükleme ve daha pek çok detaya mobil uygulama üzerinden ulaşma imkanı vardır. Hem çalışanların hem de işverenlerin işini kolaylaştıran Setcard için firma olarak hemen başvuru yapabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Setcard günlük yemek bedeli 118,80 TL olarak uygulanır.

Setcard, firmalar tarafından çıkarılabilir. Firmanız Setcard anlaşması varsa siz de kartın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Setcard yemek ve alışveriş için kullanılabilir.

İlgili Yazılar